ARKADIA

Svensk mästare i barntrolleri 2018, Svensk Mästare Grand Prix Scenmagi 2018, även känd från SVT:s succéprogram Mysteria och Lurad.

Arkadia erbjuder barnunderhållning med både, föreställningar, skrotverkstad, trolleriskola och galleriaunderhållning på bland annat styltor.

Shower

Mirakelmedicinen

Alltinktur botar allt från ledverk, dålig smak och kurbits! Upplev en mirakelmedicinshow med kvacksalveri, humor och magi! Arkadia demonstrerar sitt mirakelelixir Alltinktur i en fartfylld show som passar såväl stor som liten där magiska och alkemiska experiment avlöser varandra i ett högt tempo. Barn och vuxna spelar en aktiv roll genom hela showen.

Tidsmaskinen

Tidsmaskinen är ett spännande och överraskande interaktivt skådespel som riktar sig till museum, skolor eller motsvarande instituationer. De två tidsresenärerna Professor Alpha och Doktor Omega kommer ifrån 1800-talet. För 150 år sedan uppfann de en tidsmaskin. Doktor Omega har en intressant släkt och har bestämt sig för att göra en resa i tiden för att visa framtidens barn hur världen en gång sett ut.

Med hjälp av Professor Alpha och barnen besöker tre av sina förfäder. Klassen får således träffa en viking, en skeppsbyggare under Stormaktstiden och en mycket mystisk figur från Upplysningstiden. Varje släkting är speciellt intresserad av ett visst ämne och ställer många frågor. Barnen är expert på sin tid - och tidsresenären på sin.

Bägge shower bokas med fördel till anslutande trolleriskola eller magisk skrotverkstad.

Galleria och festivaler

Drakmingel

En drakryttare rider runt på sin skönhet Sötnos. En riktig, stor drake som är mycket nyfiken på kunder på köpcentrat eller vill kolla vad som finns i shoppingkassarna. Arkadia och Sötnos är en syn som ingen glömmer, något som garanterat får dina kunder att skratta, höja blicken och att ropa rakt ut.

Sötnos är en garanterad succé på ert arrangemang. När detta radarpar hälsar på besökare skapas allsköns reaktioner. Arkadia och Sötnos minglar och blir fotograferade tillsammans med glada besökare.

Styltor

En garanterad succé för ett event som siktar på att nå ut på sociala medier!

Två herrar från förra sekelskiftet har uppfunnit en tidsmaskin. Med denna maskin åker de fram i tiden för att där dokumentera framtidens uppfinningar. Snart är alla patent deras!

Låt dig förvirras och föryngras av de två herrarna, som med sin blixtrande och rykande kamera göra ditt event minnesvärt. Dina besökares telefoner kommer att gå varma om dessa herrar får äran att besöka ditt evenemang.