CIRKUSPIRATERNA

Låt oss presentera Cirkuspiraterna, kända från clowner utan gränser.

Anslut din show med något alldeles extra, cirkusskola, eldshow eller balongskulptering.

ZUPERHJÄLTARNA

Följ med in till superhjältarnas värld. Superhjältarna Patman och Zuperduper Dezze träffas och kommer på att de båda har samma dröm... Att få uppträda på en riktig cirkus. Detta är en rolig föreställning där publiken får följa med på deras resa att få bli riktiga cirkusstjärnor. Ni kommer få se deras supertalanger som de själva tror de har i alla fall. Publiken bjuds på jonglering, akrobatik och andra roliga cirkus trick.

Föreställningen är ca 30 min lång. Flexibelt. Den passar barn från ca 3 år upp till 12 år. Förskolebarn, låg och mellanstadiet elever.

DEN MAGISKA SKATTEN

Cirkuspiraterna Patte och Pirajsan är alltid ute på spännande äventyr och letar ständigt efter nya skatter. Denna gång har de lyckats hitta något alldeles speciell skatt och den verkar magisk! Vad finns i skattkistan? Och hur ska de få upp den?

Med trolleri, jonglering, cirkuskonster, humor och massa tokigheter trollbinder cirkuspiraterna publiken in i ett riktigt roligt äventyr. Publiken får vara delaktiga och hjälpa piraterna att lösa gåtor och andra problem som de stöter på under deras äventyr. Skepp och hoj, nu kör vi!
Föreställningen är ca 40 min lång och passar alla åldrar.